Der er god økonomi i sunde medarbejdere

Pension hos os er mere end opsparing til alderdommen. Det vil vi gerne fortælle mere om – og vi kommer gerne ud til jeres virksomhed.

Jeres medarbejdere har en række forsikringer, der kan hjælpe dem, hvis de fx bliver syge - og så har vi en sundhedsordning i verdensklasse.

De mange fordele i jeres ordning kan fremme jeres medarbejders sundhed og måske endda nedbringe sygefraværet. Men kun hvis jeres medarbejdere ved, hvordan de kan bruge os. 
  

 

Mere end 10 medarbejdere

Har I mere end 10 medarbejdere, der ønsker rådgivning om pension og sundhedsordning, kan I booke vores rådgivningsbus. 

Bussen er indrettet med to mødelokaler. Hos vores pensionsrådgiver får jeres medarbejdere en gennemgang af deres pension og forsikringer. Vores sundhedsrådgiver giver en introduktion til de forskellige tilbud i sundhedsordningen.

Der skal være plads til at parkere bussen, og så skal der være adgang til 380 volt. 

 

Mindre end 10 medarbejdere

Vores pensionsrådgiver kører landet tyndt og kommer også forbi jeres virksomhed. Jeres medarbejdere får en gennemgang af deres pension og forsikringer og en introduktion til sundhedsordningen.

Vi har brug for et sted at være. Det kan fx være et lokale, en skurvogn eller noget helt tredje. Og så skal der være strøm og gerne WiFi. 

 

Vi sørger for praktikken

Det skal være nemt at tage imod tilbuddet om rådgivning. Derfor står vi for alt det praktiske. Tag fat i os, hvis I har spørgsmål til mulighederne for besøg. Vores koordinator Louise Lindbo er klar til at hjælpe på tlf. 35 47 00 98.

Har I brug for rådgivning om overenskomster?

Har I spørgsmål til jeres ordning og overenskomster? Eller er I bare nysgerrige på at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer som virksomhed, så tag fat i jeres lokale kundechef.

Vi er lokalt til stede i hele Danmark og kommer også gerne forbi jeres virksomhed.  

Find kundechef