Brug dine muligheder hos os:

Har du fået en kritisk sygdom, er der hjælp at hente hos os. Du kan måske få økonomisk hjælp fra din forsikring, og du kan sikre dig med en fremtidsfuldmagt. Du har også en sundhedsordning, der kan hjælpe.

  • Du kan måske få udbetalt et engangsbeløb 
  • Brug din sundhedsordning
  • Pas på dig selv med en fremtidsfuldmagt 

Har du fået en kritisk sygdom?   

Der kan være hjælp at hente, hvis du bliver ramt af kritisk sygdom. Forsikringen ved kritisk sygdom kan give dig et skattefrit beløb, hvis du får en af de sygdomme, der er med i forsikringen. Det er fx kræft, blodprop eller sklerose.

Få hjælp fra din sundhedsordning

Vores sygeplejersker og socialrådgivere kan hjælpe dig med vejledning i din sundhedsordning og det offentlige sundhedsvæsen på 70 12 13 35.

Vores socialrådgivere kan vejlede dig om fastholdelse på arbejdsmarkedet, forløb i jobcenter og rådgive om regler for sygedagpenge på 70 12 13 31.

Vi sidder klar alle hverdage 8-18. 

Har du brug for at tale med nogen?

Det kan sætte gang i mange følelser, hvis man bliver ramt af en kritisk sygdom. Måske får du allerede al den hjælp, du har brug for. Ellers kan din sundhedsordning hjælpe. Den giver dig fx adgang til Online Psykolog. Samtalen foregår via video, så du kan sidde hjemme i din egen stue. 

Se, hvordan du bruger Online Psykolog