Hvad bør du gøre?

Hos os er pension mere end en opsparing til aldersdommen. Vi vil gerne hjælpe dig gennem hele livet, derfor har du både forsikringer og en sundhedsordning. Så snart du er medlem, kan du:   

  • tilmelde din e-mail og få nyt om dine fordele direkte i din indbakke
  • samle dine pensioner hos os - der kan være mange penge at spare 
  • tjekke dine nye forsikringer, måske vil du ændre noget?  
  • bruge de mange tilbud i sundhedsordningen. 

Få nyt om dine fordele

Selvom du først skal bruge din pension, når du bliver ældre, er der masser af fordele, du kan bruge nu. 

Du vælger selv, hvordan du vil høre fra os - men vi foreslår, at du tilmelder din mail. Så får du hurtig besked, hvis der fx ikke kommer indbetalinger til din pension, hvis der er nye muligheder i sundhedsordningen eller andre fordele. 

Vi sender også enkelte breve i mit.dk. Men vil du være blandt de første, når der er vigtigt nyt, har vi brug for din mail. 

Spar penge

Det kan være dyrt, hvis du har pensioner flere steder. Hos os er dine samlede omkostninger lave - faktisk blandt de laveste i branchen.

Forsikringer

Der følger en række forsikringer med, når du har pension hos os. Fx har du en forsikring, der udløser en engangsudbetaling, hvis du bliver kritisk syg.

Har du et fleksjob? 

Kontakt os, hvis du arbejder på særlige vilkår - fx hvis du er i fleksjob, i jobprøvning eller har et arbejde med løntilskud. Så finder vi sammen ud af, hvilke regler der gælder for dig.

Din sundhedsordning

Du kan nemt og hurtigt få hjælp med din sundhedsordning.

Brug ordningen, hvis du har brug for behandling hos en fysioterapeut, vil tale med en læge her og nu, eller har brug for råd og vejledning fra vores fysioterapeuter, sygeplejersker eller socialrådgivere.

Se, hvad din sundhedsordning indeholder