Luk
Luk

For tillidsrepræsentanter og tillidsvalgte

For dig, der er tillidsrepræsentant eller tillidsvalgt, er det godt at kende til de muligheder, som pensionsordningen giver dig og dine kolleger. Fx hvornår og hvordan I kan få hjælp gennem jeres pensionsordning og de forsikringer, der hører til den.

Jeres pensionsordning i PensionDanmark består af en opsparing og nogle forsikringer. Opsparingen er med til at give en sund økonomi, når du og kollegerne går på pension. Forsikringerne giver jer økonomisk støtte, hvis I bliver alvorligt syge eller kommer på førtidspension.

De fleste medlemmer i PensionDanmark har også adgang til vores sundhedsordning.

Du kan læse alt om pensionsordningen her på siden – fordelt på de tre kategorier: opsparing, forsikring og sundhed.

Log ind og få overblik
Når dine kolleger logger ind på pension.dk, kan de få et personligt overblik over deres pension. De kan blandt andet se:

  • Hvor meget de har sparet op, og hvad de cirka kan forvente at få udbetalt, når de går på pension
  • Hvor meget jeres arbejdsgiver har indbetalt til pensionsordningen måned for måned
  • Hvad de kan forvente at få udbetalt, hvis de får en kritisk sygdom eller kommer på førtidspension.

Du kan hjælpe dine kolleger ved at vise dem rundt på vores demoversion af pension.dk. Så kan I sammen se, hvordan pension.dk ser ud, når I er logget ind – men uden dele jeres personlige oplysninger med hinanden. Alle de personlige oplysninger i demoversionen er nemlig fiktive.
Du kan komme på demoversionen her: https://www.pension.dk/aktiverdemo.

Vil du vide mere? Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TR-nyheder er et nyhedsbrev, som er skræddersyet til dig som tillidsrepræsentant eller tillidsvalgt. Du kan forvente at høre fra os 4-6 gange om året, og når vi mener, at det er relevant for dig. Du tilmelder dig her.