Typiske spørgsmål

Hvordan virker Hurtig Diagnose?

Du kan få et hurtigere svar på, hvad du fejler, fordi vi hjælper dig med at finde en tid på en privatklinik. På den måde kan du undgå den ventetid, der nogle gange er, hvis du først skal undersøges hos en almindelig speciallæge.

Når du først har fået din diagnose, får du behandling i det offentlige system. En af vores sygeplejersker følger dig gennem hele forløbet. Så kan du få råd og vejledning om din behandling og eventuelt om genoptræning.

 

 

Hvorfor skal I bruge min lægehenvisning?

Når du skal have en Hurtig Diagnose, ser vi på din lægehenvisning, for at vi kan finde den helt rigtige speciallæge til dig.

Når du sender din henvisning her på pension.dk, sker det via en sikker forbindelse, så oplysningerne er helt fortrolige.

Bliver jeg behandlet på et privathospital?

Nej, du får selve behandlingen i det offentlige system - den er ikke en del af Hurtig Diagnose. Det er kun, når du skal til undersøgelse, at du bruger en privat klinik eller et privathospital.

Hvis du får brug for genoptræning, kan du bruge de behandlingstilbud, du har i din sundhedsordning.

Hvor finder jeg min henvisning, når jeg har talt med online læge?

Online lægen kan lave et notat i stedet for en henvisning. Du kan sagtens bruge notatet hos os - fx hvis du vil bruge Hurtig Diagnose.

Du finder notatet i appen under 'Din journal'. Du skal klikke på 'Journalnote' for at se notatet.