Luk
Luk

TR-Forum

Som tillidsrepræsentant skal du have de bedste muligheder for at hjælpe dine kollegaer, hvis de bliver syge, eller de har spørgsmål til deres forsikringer eller pensioner.

TR-Forum er stedet, hvor du kan blive klogere og udveksle viden med andre tillidsrepræsentanter. En gang om året mødes alle tillidsrepræsentanter til det årlige TR-Forum, og du kan finde program og praktiske informationer her på siden.

Udpegning

Medlem af TR-Forum 2023?

Fagforbundene udpeger deres tillidsrepræsentater til TR-Forum for 2023 i foråret/sommeren 2023. Alle udpegede vil få en personlig invitation til det årlige møde.

Læs mere her

TR-Forum 2022

Program

TR-Forum blev afholdt den 11. oktober 2022 på Hotel Nyborg Strand.

Vi benyttede lejligheden til blandt andet at se på, hvordan krigen i Ukraine påvirker vores samfund, og hvordan vi bedst holder hånden under vores medlemmer i en krisetid.  

Vi rundede dagen af med branchemøder, hvor der også var valg af repræsentanter til PensionDanmarks branchebestyrelser.

Se hele dagens program her.

På gensyn til TR-Forum 2023.

Præsentationer

Præsentationer

Der er sket en fejl. Prøv igen.

Valg af branchebestyrelsesmedlemmer

Valg af branchebestyrelsesmedlemmer

BB

Hvad er TR-Forum?

Medlemmernes talerør

TR-Forum er medlemmernes talerør i pensionsordningen.

De enkelte fagforbund udpeger deres tillidsrepræsentanter til TR-Forum. Alle udpegede har fået en personlig invitation fra PensionDanmark til det årlige møde. 

TR-Forum er en del af medlemsdemokratiet i PensionDanmark. Her drøfter tillids­repræsentanter pensions­ordningen – og hvordan den kan gøres bedre.

Læs mere om din pensionsordning

Medlemmernes rolle

Medlemmernes rolle

Fejl

Sådan sammensættes TR-Forum

Sådan sammensættes TR-Forum

Fejl

PensionDanmark som databehandler

PensionDanmark som databehandler

Data

Konferencen

Dagens forløb

TR-Forum er det årlige samlingspunkt for tillidsrepræsentanter, hvor der denne dag sættes særligt fokus på pension. Dagens program bliver tilrettelagt ud fra den aktuelle udvikling i pensionsordningen og med afsæt i forslag og ideer, der er kommet frem i den løbende dialog i det forgangne år.

Branchebestyrelsernes medlemmer, medlemmer af PensionDanmarks bestyrelse og repræsentanter fra organisationerne inviteres til at deltage.

Det sker på det årlige møde

Det sker på det årlige møde

Fejl

Sådan bliver udgifterne dækket

Sådan bliver udgifterne dækket

Udgifter