Luk
Luk

OBS

Du er igang med at lave ændringer til din pensionsordning, men har klikket på et andet link her på siden. Dine ændringer gemmes ikke, hvis du fortsætter.

Klik Tilbage for at gøre dine ændringer færdige, eller på Fortsæt for at annullere ændringerne.

Sparer du nok op?

Det er dig, der afgør, om du synes, din opsparing er stor nok til, at du kan leve som du vil, når du går på pension. Men vi har nogle råd og redskaber, der kan gøre beslutningen lettere.

Det er en god idé at spare op, så du kan få en pension, der svarer til cirka 80 pct. af, hvad du tjener i dit job. En pension på den størrelse gør normalt, at du ikke behøver at ændre på dine vaner, for at få pengene til at række.

Det kan også være, at du har brug for mindre, hvis du for eksempel regner med, at huset og bilen er betalt, når du går på pension.

Hvis du vil have hjælp til at vurdere, om du sparer nok op, kan du kan du ringe til os på 7012 1330.

Få overblik
Du kan få et bud på, hvor meget du får udbetalt som pensionist her på siden. Du kan se, hvad du får ud af din opsparing i PensionDanmark, og du kan også hente oplysninger om din folkepension, ATP og andre pensionsopsparinger.

Her kan du få et bud på, hvad du får i pension

Spar ekstra op
Du kan altid sætte flere penge ind på din pensionsopsparing. Hvis du har nogle tusinde kroner, du gerne vil lægge til side, kan du indbetale dem, når du vil her på hjemmesiden. Du kan også lægge et beløb til side hver måned med Betalingsservice.

Her kan du sætte ekstra penge ind på din opsparing